Mergi la conţinutul principal
AFBA_event.jpg

ADAMA Farming Business AcademyTraining-uri online pentru fermieri

Pentru cei mai performanți fermieri români
AFBA_event.jpg

Pentru cei mai performanți fermieri români, agricultura este mai mult decât agronomie sau un mod de a-și câștiga existența, fiind mai degrabă un adevărat business, care trebuie pilotat și optimizat cu grijă, mai ales acum, când criza COVID-19 afectează tot ce înseamnă agribusiness.

Din acest motiv, ADAMA România continuă inițiativele menite să ofere recomandări de calitate fermierilor și clienților loiali din toată țara, cu o serie de training-uri naționale concentrate pe partea de business, sub denumirea ADAMA Farming Business Academy.

ADAMA Farming Business Academy este singurul forum de formare profesionistă în agricultură, cu accent pe BUSINESS, pus în mod exclusiv la dispoziția fermierilor și consultanților tehnici din distribuție, conectați la soluțiile fitosanitare ADAMA.

Training-urile se desfășoară în fiecare joi, între orele 08.00 și 09.00 și, în perioada imediat următoare, până la recoltarea păioaselor, își propune să abordeze cele mai mari provocări ale fermierilor români, înregistrate „la cald”, precum:

  • Planificarea corectă a business-ului;
  • Pilotajul principalilor parametri financiari;
  • Controlul costurilor;
  • Pilotajul resurselor umane;
  • Identificarea riscurilor și managementul acestora;

În plus, la finalul fiecărei sesiuni, cei înscriși au ocazia de a lucra un exercițiu interactiv, pentru a-și consolida cunoștințele dobândite.

Până acum, în cadrul training-urilor, am discutat despre:

· Impactul secetei asupra agriculturii din România – o sesiune în care am aflat cum ne afectează seceta din punct de vedere al business-ului și câteva metode de gestiune a riscului reprezentat de aceasta.

· Planificarea fermei – un training valoros în care am încercat să definim în linii mari bugetul anual al fermei, am învățat să urmărim și să controlăm principalele costuri din fermă în funcție de buget și am aflat cum putem aloca mai bine resursele umane și materialele disponibile.

· Evoluția prețului cerealelor la Marea Neagră, după secetă și ploaie.

Întâlniri se țin prin intermediul platformei Zoom și sunt private. Cei care doresc să participe se pot înscrie completând acest formular. De asemenea, vă invităm să urmăriți și evenimentul pe Facebook.

Plănuim să ținem aceste training-uri pe toată durata crizei și de ce nu, chiar și după. Pentru că doar prin astfel de inițiative putem fi mai aproape de fermierii noștri și să îi ghidăm către afaceri mai prospere, culturi mai sănătoase și recolte mai bogate. #ADAMA #ȚinemAproape

ÎNSCRIE-TE LA ADAMA FARMING BUSINESS ACADEMY

ÎNSCRIE-TE AICI

URMĂREȘTE EVENIMENTUL PE FACEBOOK

MERGI LA EVENIMENT

Get in