Hoppa till huvudinnehåll
Asorbital Hero
En ny kraftfullare prothioconazol

En unik, högpresterande prothioconazol

Den unika formuleringsteknologin Asorbital som finns i ADAMAs protiokonazol-fungicider överträffar standardformuleringar av samma aktiva ingrediens och gör det möjligt för odlare att öka kontrollen av en rad sjukdomar av vete, korn, havre, råg och raps.

Om Asorbital

AsorbitalTM formuleringsteknologi tar prestandan hos protiokonazolfungicider till nästa nivå: med ett inbyggt adjuvans som förbättrar upptaget i bladet, och ett speciellt lösningsmedelssystem som säkerställer att den aktiva ingrediensen når och skyddar varje del av bladet, överträffar ADAMAs unika formulering konsekvent marknadsledande protiokonazol-fungicid. 

AsorbitalTM fungicider har också förbättrade nivåer av regnfasthet, så att grödor förblir skyddade längre.

Hållbarhet_hand

En unik, högpresterande prothioconazol

Asorbital unik formulering

Unik formulering

Inbyggd adjuvans förbättrar bladupptaget.Lösningsmedelssystem förbättrar aktiviteten inom anläggningen
Asorbital fulladdad formulering

Optimerad lösning

Förbättrat upptag och systemisk aktivitet säkerställer att grödorna är helt skyddade.Regnfast: grödor förblir skyddade längre
Asorbital för god sjukdomskontroll

Överlägsen sjukdomskontroll

Överträffar den marknadsledande PTZ-fungiciden i spannmål och OSR.Konsekvent prestanda under en rad förhållanden.

Asorbital, en unik och högpresterande prothioconazol

ADAMAs nya Asorbital-teknologi, som består av en unik kombination av två lösningsmedel och ett adjuvans för att hjälpa till med produktupptagning och distribution, utvecklades på vår globala FoU-anläggning Neot Hovav i Israel.

Denna toppmoderna anläggning är där ADAMAs team av mer än 100 forskare och kemister utvecklar och finjusterar nya växtskyddsprodukter som möter de behov och utmaningar som kommersiella bönder runt om i världen står inför.

R&D Center Neot Hovav
Höstvete i juni

Ny formuleringsteknik ger högre effekter

Den största fördelen med den nya formuleringen, Asorbital, är det förbättrade upptaget i bladen. Detta innebär även en bättre regnfasthet och leder till en bättre sjukdomskontroll och därmed bibehållen skördepotential jämfört med andra produkter med samma aktiva substans.
Niclas Sjöholm- Agronomy support manager