Hoppa till huvudinnehåll
Forapro_Fulladdad produkt

Ett nytt fulladdat svampmedel designad för tidiga behandlingar

Forapro är ett nytt fulladdat svampmedel designad för tidiga behandlingar. Forapro innehåller en helt ny typ av Protiokonazol förstärkt med Asorbitalteknologin, med en stark effekt på bland annat mjöldagg, Septoria och rost.
Forapro_Fulladdad produkt

-En förlorad skördepotential kommer aldrig tillbaka, därför ska du köra en tidig behandling om risken för svamp finns säger Niclas Sjöholm, Adama. Det som är speciellt med Forapro är att den är särskilt designad för tidiga behandlingar och förstärkt med fenpropidin som gör produkten unik. Genom att komma ut och göra en tidig behandling, stärker du grödans skydd redan från start och du ökar på så vis grödans skördepotential” avslutar Niclas.

Forapro innehåller en ny och unik typ av Protiokonazol som bygger på formuleringstekniken Asorbital. Den största fördelen med Asorbital är det förbättrade upptaget i bladen som ger en bättre regnfasthet och leder till en bättre sjukdomskontroll och därmed bibehållen skördepotential jämfört med andra produkter med samma aktiva substans. 

Forapro är registrerad i all stråsäd och säljs exklusivt av Gullviks. 

Försöksresultat