Overslaan en naar de inhoud gaan
Herbrecht Muys

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Herbrecht

Herbrecht Muys is sinds 23 juni de nieuwe accountmanager in de Benelux en verantwoordelijk voor de sales in België. Herbrecht is sinds zijn opleiding aan het CTL in Gent in verschillende takken van de landbouw actief geweest. ‘’Gewasbescherming is een belangrijke en onmisbare schakel in het telen van gewassen en daarom wil ik mijn kennis graag gebruiken om de Adama producten zo goed mogelijk bij de klanten te krijgen’’, zegt Herbrecht.
Herbrecht Muys

‘’Mijn eerste werkervaring was in de zaaizaadsector waar ik heb meegewerkt aan de grondslag van de hybridetarweveredeling. Verder was ik actief in de machinesector als product-, marketing, - en salesmanager. Daarnaast heb ik een eigen loonwerk bedrijf gehad en een activiteit in de teelt van aardappelen en industriegroenten in het noorden van Frankrijk. Ten slotte was ik ook actief als technische adviseur in de gewasbescherming. Dit heeft me een vrij brede kijk gegeven op de verschillende aspecten van de landbouw.’’ Aldus Herbrecht.

Herbrecht vertelt waarom hij voor Adama heeft gekozen. ‘’Adama is een bedrijf met een lange historie in de sector van gewasbescherming dat heel veel kansen biedt voor zijn medewerkers. De Northern Europe organisatie geeft je ook een inzicht in teelttechnieken in andere regio’s waar je veel inspriatie uit kan halen.’’

‘’We zijn heel blij met de komst van Herbrecht als Key Account Manager in de Belgische markt. Met zijn brede ervaring in de agrarische sector als zelfstandig ondernemer, sales manager en technisch adviseur zijn we er van overtuigd dat we onze Belgische klanten nog beter kunnen bedienen” zegt Kees Jan Nell, Area Manager ADAMA Benelux.

Herbrecht brengt zijn vrije tijd graag door in de tuin en zijn serre. ‘’Ook ben ik beginnend bonsai liefhebber. Daarnaast houd ik van actief bezig zijn; recreatief mountainbiken, ik ga graag duiken op vakantie en ik houd van wintersporten.’’

Contactgegevens van Herbrecht:

Mobiel: +32 460 97 41 55

E-mail: herbrecht.muys@adama.com