Izlaist
award image

Adama saņem prestižo Agro Award godalgu par savu globālā jaunā zīmola atvēršanas programmu

-
award image

Amsterdamā, 2014. gada 30. oktobrī. ADAMA Agricultural Solutions Ltd. (agrāk: Makhteshim Agan Industries) šonedēļ saņēma atzinību par savu globālā jaunā zīmola atvēršanas programmu, iegūstot prestižo Agro Award godalgu par labāko mārketinga kampaņu.

Jaunā zīmola atvēršanas programmas mērķis bija vienkāršot zīmola pasniegšanas veidus visā pasaulē, iesaistot 40 uzņēmuma filiāles no visas pasaules. Programmas ietvaros tika strādāts ar visiem Adama darbības aspektiem un ieinteresētajām pusēm, tās prioritāte bija skaidri paust uzņēmuma mērķus, vērtības un darbības pamatprincipus.

2012. gadā Adama ieguva Agro Award balvu par labāko sadarbību ar ChemChina. Šogad Adama arī iekļuva fināla kategorijā par labāko ķīmiskās formulas inovāciju ar savu izstrādāto fungicīdu Banjo Forte — tas ir unikāls fluazinama un dimetomorfa maisījums, kas paredzēts kartupeļu stādījumu aizsardzībai pret lakstu puvi (Phytophthora infestans).

Agro Award balvas pasniedz Agrow World Crop Protection News — pasaulē vadošs ziņu un biznesa informācijas avots kultūraugu aizsardzības jomā, kas nozares pārstāvjiem piedāvā iespējas prezentēt jaunus un novatoriskus risinājumus. Godalgas tiek pasniegtas 12 kategorijās, kā arī tiek pasniegta balva par mūža ieguldījumu. Konkursantus vērtē neatkarīgu nozares ekspertu žūrija.