Pachet Sultan Extra

Rezolvă problema buruienilor încă de la început cu două erbicide consacrate.

Pachet Sultan Extra

Mod de acțiune și recomandări de aplicare

Conține: Sultan 50 SC + Kalif 480 EC


Pachetul Sultan Extra este potrivit pentru aplicarea în preemergență pentru obținerea unei bariere de protecție împotriva unui spectru larg de buruieni dicotiledonate și a unor monocotiledonate (Apera spica-venti, Alopecurus myosuroides).


Kalif 480 EC este un erbicid preemergent, pelicular cu acțiune sistemică în principal pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate și a unor monocotiledonate anuale. Produsul formează o peliculă erbicidă care în contact cu buruienile blochează sinteza pigmenților, efectul fiind vizibil prin îngălbenirea plantelor țintă urmată de necrozarea și uscarea acestora. Kalif 480 EC se aplică imediat după semănat sau cel târziu la un interval de 3 zile după semănat.


Sultan 50 SC este un un erbicid sistemic rezidual, cu aplicare în preemergenţă sau postemergenţă timpurie (2-4 frunze). Acesta este absorbit de către buruieni atât prin cotiledoane, cât și prin rădăcini și are o activitate prelungită în condiții de umiditate. Pentru un control optim este recomandat ca la momentul tratamentului buruienile să nu depășească fenofaza de 2-4 frunze.

 

Cele două produse pot fi aplicate împreună sau separat:


• Prin aplicarea lor împreună se extinde spectrul de combatere grație modurilor de acțiune diferite.
• Aplicate separat, se obțin două tratamente pentru controlul buruienilor în momentul optim, primul val de buruieni este controlat preemergent cu Kalif 480 EC, iar tratamentul cu Sultan 50 SC se va aplica când valul doi de buruieni este vizibil.

Sultan 50 SC

Cultură: Rapiță
Spectru de combatere: Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale
Doza: 1,2-1,6 l/ha Sultan 50 SC
Stadiul de aplicare: preemergent

Kalif 480 EC

Cultură : Rapiță
Spectru de combatere : Buruieni anuale dicotiledonate si unele monocotiledonate
Doza : 0,15-0,20 l/ha Kalif 480 EC
Stadiul de aplicare : preemergent