Премини към основното съдържание
Hands in wheat

Относно ADAMA

ADAMA е водеща глобална компания за растителна защита, предоставяща решения за борба с плевелите, насекомите и болестите, така че фермерите могат да правят това, което умеят най-добре: да хранят...

Местен раздел Информация

Научете повече за ADAMA България
grapes

АДАМА България

Агрибул ЕООД е представителство на АДАМА в България от 1995 г. и  част от Алфа Агрикалчъръл Съплайс С.А., Гърция до 2020 г. с основни дейности регистрация, развитие и маркетинг на продуктите от портфолиото на АДАМА. В края на 2020 г. станахме пълноправен член на семейството на АДАМА и сменихме името си на АДАМА България ЕООД като се стремим за още по-ефективно партньорство с доставчиците и своите клиенти.
wheat harvesting

Значението на ADAMA

Много сме горди с нашата фирмена история в Израел и също толкова горди от факта, че днес работим в над 45 страни по света. ADAMA представлява глобално дружество, свързано с нашето историческо начало Името ADAMA означава „земя“ на иврит, най-важният елемент на земеделието. Силната ни връзка със земята представлява нашата ангажираност към земеделието, както и прагматичния ни, практическия подход и култура. „MA“ ни свързва с трайното наследство на Makhteshim Agan, оригиналното име на дружеството. Комбинирането на „ADAM“ и „AMA“ представлява човечеството, мъжкото и женското начало; на много езици „Ama“ означава майка, препратка към Майката Земя. А „AD“ представлява „Поглед към бъдещето на селското стопанство“. Трите букви A от нашето име ни напомнят за миналото, настоящето и бъдещето ни и са маркер за качество. А-тата се хармонизират, за да оформят нашето лого, насочена нагоре стрелка, семпъл, универсален символ на растежа. Три слоя в логото вдъхват на нашата марка живот по визуален начин: ядрото олицетворява фермера; средният слой означава земеделие и растеж; а външната обвивка изразява как в ADAMA нашата цел е да съберем тези символи в едно.  Логото, подобно на марката ADAMA, е вдъхновено от земята ...както и от ръката на фермера. Многобройните значения, асоциирани чрез марката ADAMA, ни позволяват да се свързваме индивидуално с всеки наш клиент, партньор и колега от бранша.