Izlaist
Image

Mūsu sadarbības partneris Mārtiņš Augstkalnietis, z/s “Kadiķi M.A.” – konkursa “Sējējs – 2015” laureāts!

-
Image

Pašā rudens izskaņā ar patīkamu rezultātu ir noslēdzies ikgadējais, nu jau 22. lauksaimnieku konkurss “Sējējs - 2015”. Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 16.oktobrī tika sumināti konkursa laureāti – Gada balvu un Veicināšanas balvu ieguvēji. Esam patiesi priecīgi par mūsu sadarbības partneri

Mārtiņu Augstkalnieti - z/s “Kadiķi M.A.” īpašnieku – konkursa laureātu – Gada balvas “Gada lauku saimniecība” ieguvēju!

Z/s “Kadiķi M.A.” ir lielākā saimniecība ne tikai Mālupes pagastā, bet arī Alūksnes novadā, apsaimniekojot ap 1500 ha aramzemes. Saimniecība ir daudznozaru, kur prasmīgi tiek kopti gan graudaugu, rapša, lauku pupu lauki un zālāji, gan prāvs govju ganāmpulks. Saimnieks ir iniciatīvas bagāts un vienmēr meklē ko jaunu ražošanas līmeņa paugstināšanai. Tieši tāpēc ADAMA NE bija iespēja jau 2014. gada rudenī ziemāju sējumos iekārtot kompānijas piedāvāto produktu demonstrējumus un sadarbību turpināt 2015. gadā. Produktu efektivitāte, to salīdzinājums ar paša līdz šim lietotajām tehnoloģijām bija noderīgs gan M.Augstkalnietim, gan arī ieinteresētajiem z/s “Kadiķi M.A.” un ADAMA NE kopā ar Monsanto organizēto Lauku dienu apmeklētājiem. Labi sākto sadarbību turpināsim arī 2016. gadā, aicinot atkal uz Lauku dienām jūlijā.

Sirsnīgi sveicam M.Augstkalnieti, viņa ģimeni un kolektīvu ar godam grūtā, bet tik ļoti mums visiem vajadzīgajā darbā nopelnīto atzinību!