Overslaan en naar de inhoud gaan
Biologische

Biologische gewasbescherming

Op deze pagina vind je nuttige informatie over biologische gewasbescherming, inclusief links naar pagina's waarop we ons nieuwe natuurlijke product Charge® toelichten.

Biologische gewasbescherming is een diverse groep producten die zijn afgeleid van natuurlijk voorkomende micro-organismen, plantenextracten, nuttige insecten of ander organisch materiaal.

ADAMA werkt altijd door aan nieuwe methoden om jouw gewassen optimaal te beschermen. Ontdek de vele voordelen van een aangepaste werkwijze die gebruik maakt van niet-chemische middelen.

Geïntegreerde aanpak

Gewasverbetering

Biologische gewasbescherming heeft de toekomst. Als teler merk je aan alles dat de rol van chemische in de bestrijding van ziekten aan het veranderen is. Daarom biedt ADAMA steeds meer producten die meegaan in de beweging richting duurzaamheid en natuurlijke oplossingen.

Veelgestelde Vragen

Gewasverbetering

Resistentie tegen chemicaliën is een factor die een steeds grotere rol gaat spelen in de teelt van gewassen. Daarbij wordt de maatschappelijke roep om duurzaamheid luider. Met ons nieuwe natuurlijke product Charge bieden we een krachtige, breed inzetbare oplossing die de toekomst inluidt van de bestrijding van schimmels en bacteriën.

Bekijk onze Veelgestelde Vragen over Charge®.

Videos

Gebruikershandleiding

Gewasverbetering

Charge® is inzetbaar als blad-toepassing in onder meer de groenteteelt, bedekt en onbedekt, en de bietenteelt. Tevens is Charge® inzetbaar in de aardappelteelt en de bloembollenteelt: als knol- en bolbehandeling of als veurtoepassing. Voor het volledige toepassingsspectrum van Charge®, zie hieronder het Charge® tabel.