Overslaan en naar de inhoud gaan
Fungicide

Poleposition® 300 EC & Pioli®

Combipack van Poleposition en Pioli genaamd 'popipack'. Zeer sterke fungicides tegen de belangrijkste graanschimmels in Nederland.

Popipack

Popipack: De combinatie van Poleposition en Pioli in 1 verpakking als fungicide tegen de belangrijkste graanschimmels in Nederland

De combinatie van Poleposition en Pioli in 1 verpakking vormt een unieke combinatie van een SDHI en Triazool die gekend zijn in de praktijk als zeer sterke fungicides tegen de belangrijkste graanschimmels in NL. Beide producten vullen elkaar aan in hun werkingsspectrum waardoor een uitstekende beheersing van de graanziektes behaald wordt.

Algemene informatie

Poleposition® 300 EC & Pioli® in een oogopslag

Poleposition is een systemisch fungicide met zowel preventieve als curatieve werking tegen een breed aantal schimmelziekten in granen. De werkzame stof prothioconazool behoort tot de groep van de triazolen, die bekend staan om de hoge effectiviteit tegen roest.

Pioli is een fungicide met de werkzame stof fluxapyroxad. Deze stof behoort tot de SDHI’s die bekend staan om de hoge effectiviteit tegen septoria. 

De actieve stoffen vormen samen een zeer sterk blok tegen zowel gele -en bruine roest en septoria. Hierdoor is het product uitstekend geschikt voor zowel om op T1 gespoten te worden als op T2 ongeacht welke van de 2 ziektes de hoofdrol speelt in het seizoen of de teelt.