Overslaan en naar de inhoud gaan
Jocelyn

Nieuwe Marketing Campaign Manager Benelux

Jocelyn Bakker is de nieuwe Marketing Campaign Manager van ADAMA Northern Europe in de Benelux en is verantwoordelijk voor het opzetten en managen van campagnes in de Benelux. Jocelyn heeft haar hbo bedrijfskunde afstudeerstage mogen uitvoeren bij Adama in 2022, waarbij ze de processen tussen het marketing- en sales team heeft geoptimaliseerd. Ze heeft haar studie afgerond en is per 9 januari als nieuwe Marketing Campaign Manager benoemd.
Jocelyn

We zijn erg blij dat Jocelyn het Benelux team komt versterken. Haar studie en persoonlijkheid sluiten prima aan bij deze functie en we zijn er dan ook van overtuigd dat zij een zeer positieve bijdrage zal leveren aan ADAMA en ons team, zegt Kees Jan Nell, Area Manager ADAMA Benelux.

‘’Ik ben erg blij om voor ADAMA te gaan werken’’, zegt Jocelyn. ‘’Ik heb altijd willen werken in een sector waarbij je in iemands primaire behoeften voorziet of een steentje bijdraagt aan de maatschappij. Ik zie ADAMA als een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van gewasbescherming, die boeren kan helpen succes te blijven oogsten’’. Jocelyn geeft aan dat ze het ook leuk vind om haar agrarische kennis te ontwikkelen. ‘’Ik heb geen agrarische opleiding gedaan. Maar met mijn marketing achtergrond en de samenwerking met een goed technisch Benelux team, moet dat helemaal goed komen!’’ zegt Jocelyn Bakker.

Jocelyn begon haar functie op 9 januari en zal deels werken vanuit huis, en deels vanuit het kantoor in Leusden, Nederland.

Contactgegevens van Jocelyn

Mobiel: +31 6 26 09 73 84

E-mail: jocelyn.bakker@adama.com