Премини към основното съдържание
shutterstock_579532726.jpg

Профил на дружеството

ADAMA е световен лидер в растителната защита. Ние предоставяме решения в помощ на фермери и клиенти по целия свят за борба с плевелите, насекомите и болестите.
shutterstock_579532726.jpg

Държим нещата опростени, защото разбираме колко е труден този бизнес. Но също така знаем, че земеделието е нещо повече от бизнес – това е начин на живот.

С фирмена култура, която дава възможност на нашите екипи да изслушват фермерите и формират концепции от практиката, и с обширно портфолио от активни вещества, ADAMA има уникалната позиция да доставя широк спектър от отличителни смеси, формулации и висококачествени, диференцирани продукти, които отговарят на потребностите на местните фермери и клиенти. С производствени съоръжения от световна класа и центрове за формулиране, модерна научноизследователска и развойна дейност и ревностно работещ екип от 8000 души, ние обслужваме клиенти в над 100 държави.

По този начин осигуряваме стабилна и здравословна реколта за изхранване на нарастващото население и подпомагане на икономически жизнеспособна и процъфтяваща селскостопанска общност.

ADAMA има история, датираща от преди повече от 70 години, и днес е отличителен член на Syngenta Group, най-голямото дружество за селскостопански суровини в света, обслужващо фермери по целия свят. Акциите на ADAMA се търгуват на фондовата борса в Шънджън с продажби през 2019 г. от 4 милиарда долара.