Премини към основното съдържание
Adama_znak.jpg

Значението на ADAMA

Много сме горди с нашата фирмена история в Израел и също толкова горди от факта, че днес работим в над 45 страни по света. ADAMA представлява глобално дружество, свързано с нашето историческо начало
Adama_znak.jpg

Името ADAMA означава „земя“ на иврит, най-важният елемент на земеделието. Силната ни връзка със земята представлява нашата ангажираност към земеделието, както и прагматичния ни, практическия подход и култура.

„MA“ ни свързва с трайното наследство на Makhteshim Agan, оригиналното име на дружеството.

Комбинирането на „ADAM“ и „AMA“ представлява човечеството, мъжкото и женското начало; на много езици „Ama“ означава майка, препратка към Майката Земя. А „AD“ представлява „Поглед към бъдещето на селското стопанство“.

Трите букви A от нашето име ни напомнят за миналото, настоящето и бъдещето ни и са маркер за качество. А-тата се хармонизират, за да оформят нашето лого, насочена нагоре стрелка, семпъл, универсален символ на растежа.

Три слоя в логото вдъхват на нашата марка живот по визуален начин: ядрото олицетворява фермера; средният слой означава земеделие и растеж; а външната обвивка изразява как в ADAMA нашата цел е да съберем тези символи в едно.

Логото, подобно на марката ADAMA, е вдъхновено от земята ...както и от ръката на фермера. Многобройните значения, асоциирани чрез марката ADAMA, ни позволяват да се свързваме индивидуално с всеки наш клиент, партньор и колега от бранша.