Skip
ruke logo

ADAMA logo

Ponosni smo na svoje nasleđe u Izraelu kao i na činjenicu da danas poslujemo u preko 45 zemalja širom sveta. ADAMA predstavlja globalnu kompaniju koja je u kontaktu sa svojim istorijskim počecima.

Naziv ADAMA na hebrejskom znači „zemlja“

Naša snažna povezanost sa zemljom predstavlja našu posvećenost poljoprivredi, uz realističan, praktičan pristup i poslovnu kulturu.

„MA“ nas povezuje sa trajnim nasleđem Makhteshim Agan-a, originalnim imenom kompanije.

Mešanje „ADAM“ i „AMA“ predstavlja čovečanstvo, muško i žensko; na mnogim jezicima „Ama“ znači majka, veza do majke zemlje. A „AD“ predstavlja „Unapređenje poljoprivrede u budućnosti“.

Kroz tri A u našem imenu podsećamo se prošlosti, sadašnjosti, budućnosti ali i znaka kvaliteta. Tri slova A usklađena su kako bi formirali naš logo, strelu usmerenu na gore, jednostavnu, univerzalnu sliku rasta.

Tri sloja u logu vizuelno oživljavaju naš brend: jezgro predstavlja farmera, srednji sloj označava poljoprivredu i rast, a spoljno slovo A odražava naš cilj da udružimo sve elemente zajedno.

Naš logo inspirisan je zemljom i rukom farmera. Brojna značenja koja priziva brend ADAMA omogućavaju nam da se individualno povežemo sa svakim našim kupcem i partnerom.

Sipanje Timaxx-a u prskalicu