Skip
Cvet jabuke

Novi trendovi u zaštiti šećerne repe od korova i bolesti

Cvet jabuke

Poštovane kolege i poljoprivredni proizvođači,

Nažalost, aktuelna epidemiološka situacija nas je sprečila da se zajedno okupimo i podelimo sa vama nova saznanja. Na polju kulture šećerne repe u protekloj godini došlo je do značajnih izmena u primeni pesticida. Budućnost nam donosi promenu osnovnih principa zaštite i, samim tim, nalaže novu, održivu strategiju u borbi protiv ekonomski najznačajnijih korova i bolesti šećerne repe. Kompanija ADAMA ima nova rešenja koja nude jednaku ili, u nekim slučajevima, bolju i efikasniju zaštitu ove kulture. Odlučili smo da podelimo sa vama važne informacije o našim novim proizvodima, kao i rezultate i stavove najeminentnijih stručnjaka na polju ove kulture u našoj zemlji. Pozivamo vas da pogledate video prezentacije koje smo pripremili za vas, a nakon toga možete da se registrujete i dobijete prateći propagandni materijal u sklopu predavanja. Naše kolege vam uvek stoje na raspolaganju za sve nedoumice oko primene preparata kao i za terensku konsultaciju.

Sadržaj online predavanja je podeljen po celinama. U nastavku vam predstavljamo teme i goste predavače:

Zaštita šećerne repe od korova nakon izbacivanja aktivne materije desmedifam

-------

Zabrana aktivnih materija i novi trendovi u zaštiti useva šećerne repe od pegavosti lista

-------

Herbicidi u šećernoj repi

-------

Fungicidi u šećernoj repi

Nadamo se da su informacije koje smo vam predstavili bile korisne i da će vam, tokom ove prelazne godine, pomoći u postavljanju planova za zaštitu kultura i sprovođenju nove strategije u borbi protiv korova i bolesti. Takođe, nadamo se da su činjenice izložene u prezentacijama otklonile svaku sumnju da su nova rešenja jednako efikasna: sa gubitkom određenih aktivnih materija došlo je do promene u postavci sredstava za zaštitu bilja, ali je efikasnost ostala i dalje na visokom nivou.

Poštovani proizvođači i drage kolege, u želji da ova predavanja ostave utisak makar približno sličan događaju uživo, pozivamo vas da popunite online formu za upit kako bismo vam poslali prateći materijal i simboličan poklon.

Na samom kraju, želimo vam da, pre svega, ostanete zdravi, a zatim i da ostvarite uspešnu i profitabilnu sezonu!

Svako dobro, ADAMA Tim